Ledström's Fordonsservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Ledström's Fordonsservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ledström's Fordonsservice är ett av dem. Statusen för Ledström's Fordonsservice är att Bolaget är aktivt.

Ledström's Fordonsservice är ett Enskild firma och skapades 1989-09-22. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ledström's Fordonsservice ska trivas.

Ledström's Fordonsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fordons-, bil- och elreparationer. Svetsning, monteringsarbeten och transporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ledström's Fordonsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Ledström's Fordonsservice och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Ledström's Fordonsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-40044.

.

De som är på något sätt har med Ledström's Fordonsservice är Ledström, Kjell Arne som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ledström's Fordonsservice har 600326-XXXX som sitt organisationsnummer.