V-Harg-skogsservice

Östergötlands län

Information

600614-XXXX är organisationsnummer för bolaget V-Harg-skogsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som V-Harg-skogsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som V-Harg-skogsservice finns i.

V-Harg-skogsservice har varit registrerat sedan 1999-02-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för V-Harg-skogsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

V-Harg-skogsservice är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för V-Harg-skogsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med V-Harg-skogsservice så kan ni göra det på telefon genom 0142-18728 eller genom brev på följande adress:

Skogsentreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med V-Harg-skogsservice och det är Larsson, Per Anders som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,