Kvarntorp litteratur och korrektur

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Kvarntorp litteratur och korrektur är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kvarntorp litteratur och korrektur är ett av dem. Statusen för Kvarntorp litteratur och korrektur är att Bolaget är aktivt.

Kvarntorp litteratur och korrektur är ett Enskild firma och skapades 2009-11-24. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kvarntorp litteratur och korrektur ska trivas.

I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Författande, bokutgivning, lektörtjänst inom skönlitteratur, reselitteratur. Illustrering och serieteckning. Samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvarntorp litteratur och korrektur är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-12-03.

Idag är Kvarntorp litteratur och korrektur och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Kvarntorp litteratur och korrektur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Kvarntorp litteratur och korrektur är Kvist, Ahle Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kvarntorp litteratur och korrektur har 601001-XXXX som sitt organisationsnummer.