Lundsbacke Häst & Kulturmiljö

Östergötlands län

Information

Lundsbacke Häst & Kulturmiljö hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Lundsbacke Häst & Kulturmiljö finns. I Mjölby så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lundsbacke Häst & Kulturmiljö tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Lundsbacke Häst & Kulturmiljö har haft sedan 2006-04-06. Lundsbacke Häst & Kulturmiljö har funnits sedan och 2006-04-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lundsbacke Häst & Kulturmiljö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-85000.

Mjölby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Lundsbacke Häst & Kulturmiljö har idag 610811-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lundsbacke Häst & Kulturmiljö

Tjänster, service och handel i form av avel, uppfödning, försäljning, uthyrning av hästar. Omhändertagande och tillsyn av betesdjur. Bevarande av unikt kulturminnesområde i form av guidningar, försäljning av informationsmaterial och hantverk, reklam. Montage, restaurering, tillverkning och underhåll av inhägnader och byggnader samt anläggningsarbeten.

I Lundsbacke Häst & Kulturmiljö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nydahl, Gun Marie-Louise som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .