Anneli's Hår-fix

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Anneli's Hår-fix är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Anneli's Hår-fix är ett av dem. Statusen för Anneli's Hår-fix är att Bolaget är aktivt.

Anneli's Hår-fix är ett Enskild firma och skapades 1993-09-22. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Anneli's Hår-fix ska trivas.

Anneli's Hår-fix är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong inriktat på dam och herr samt försäljning av hårprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anneli's Hår-fix är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Anneli's Hår-fix och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Anneli's Hår-fix så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-28181.

.

De som är på något sätt har med Anneli's Hår-fix är Rydh, Majvor Anne-Li som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, Rydh, Tedd Erik som är född 1958 och har titeln Prokurist, .

Anneli's Hår-fix har 611119-XXXX som sitt organisationsnummer.