Byggnadsfirma Mikael Strandberg

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Byggnadsfirma Mikael Strandberg är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Byggnadsfirma Mikael Strandberg är ett av dem. Statusen för Byggnadsfirma Mikael Strandberg är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsfirma Mikael Strandberg är ett Enskild firma och skapades 2004-10-05. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Byggnadsfirma Mikael Strandberg ska trivas.

Byggnadsfirma Mikael Strandberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-28. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsfirma Mikael Strandberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-28.

Idag är Byggnadsfirma Mikael Strandberg och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsfirma Mikael Strandberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2616920.

.

De som är på något sätt har med Byggnadsfirma Mikael Strandberg är Strandberg, Karl Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Byggnadsfirma Mikael Strandberg har 611218-XXXX som sitt organisationsnummer.