Ny idé i Mjölby

Östergötlands län

Information

Ny idé i Mjölby hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Ny idé i Mjölby finns. I Mjölby så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ny idé i Mjölby tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ny idé i Mjölby har haft sedan 2009-06-25. Ny idé i Mjölby har funnits sedan och 2009-06-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ny idé i Mjölby så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-18843.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ny idé i Mjölby har idag 630217-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ny idé i Mjölby

Inredningskonsultation hos privatpersoner och i offentlig miljö. Homestaging.

I Ny idé i Mjölby så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helméus Nyman, Charlotta Elisabeth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .