LS Consult & Trading

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Enskild firma som heter LS Consult & Trading. Det finns flera verksamheter som liknar LS Consult & Trading i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LS Consult & Trading är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-20 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2002-05-02 så har LS Consult & Trading varit registrerat och sedan 2006-04-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LS Consult & Trading och det finns fler verksamheter som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med LS Consult & Trading så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LS Consult & Trading så kan ni göra det på 070-5264844.

Konsultuppdrag åt vti, BMW Sverige, Förarutveckling, Perra motorsport. Uthyrning av motorfordon och arbetsmaskiner. Handel med motorfordon, reservdelar, däck, biltillbehör. Handel med antikviteter, kuriosa. Handel med värdepapper, fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sandek, Lars Arne som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

LS Consult & Trading har 631127-XXXX som sitt organisationsnummer.