Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger

Östergötlands län

Information

Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger finns. I Mjölby så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger har haft sedan 1996-01-01. Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5567986.

Mjölby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger har idag 641119-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger

Massageterapi, förebyggande frisk, hälsovård, utbildning inom dessa områden, massageprodukter och kroppsvårdsprodukter, presentartiklar, friskvårdsprodukter och alternativ friskvård-kroppsvård.

I Hälsokliniken rehabmottagning, Lena Candinger så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Candinger, Lena Maria som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .