P.K Alltjänst

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och P.K Alltjänst är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P.K Alltjänst är ett av dem. Statusen för P.K Alltjänst är att Bolaget är aktivt.

P.K Alltjänst är ett Enskild firma och skapades 2003-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P.K Alltjänst ska trivas.

P.K Alltjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekanisk montering, reparationer, service. Budbil. Bilreparationer. Industrimontering, reparationer, service. Snickeri, måleri, bilvård, trädgårdsarbete. Datateknik - support.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P.K Alltjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är P.K Alltjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med P.K Alltjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2171431.

.

De som är på något sätt har med P.K Alltjänst är Karlsson, Karl Göte Peter som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

P.K Alltjänst har 650604-XXXX som sitt organisationsnummer.