Däckcentralen, Ronny Gustafsson

Östergötlands län

Information

650630-XXXX är organisationsnummer för bolaget Däckcentralen, Ronny Gustafsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Däckcentralen, Ronny Gustafsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Däckcentralen, Ronny Gustafsson finns i.

Däckcentralen, Ronny Gustafsson har varit registrerat sedan 1993-12-28 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Däckcentralen, Ronny Gustafsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Däckcentralen, Ronny Gustafsson är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Däckcentralen, Ronny Gustafsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Däckcentralen, Ronny Gustafsson så kan ni göra det på telefon genom 0142-40524 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reparation av däck till bilar och entreprenad- maskiner samt därmed förenlig verksamhet. Gummiverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Däckcentralen, Ronny Gustafsson och det är Gustafsson, Ronny Klas Erik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,