Pizzeria Lundby

Östergötlands län

Information

651205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pizzeria Lundby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pizzeria Lundby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Pizzeria Lundby finns i.

Pizzeria Lundby har varit registrerat sedan 2008-04-02 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pizzeria Lundby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-01.

Pizzeria Lundby är och det finns flera verksamheter i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Pizzeria Lundby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pizzeria Lundby så kan ni göra det på telefon genom 0454-18433 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria, kebab, sallad och a La Carté.

Det finns olika personer som har en koppling med Pizzeria Lundby och det är Georges, George Lahdo som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,