Axstad Lantbruk & Service

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Axstad Lantbruk & Service är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Axstad Lantbruk & Service är ett av dem. Statusen för Axstad Lantbruk & Service är att Bolaget är aktivt.

Axstad Lantbruk & Service är ett Enskild firma och skapades 2007-04-16. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Axstad Lantbruk & Service ska trivas.

Axstad Lantbruk & Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lantbruk. Reparationer, tillverkning och försäljning av lantbruks maskinnära produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axstad Lantbruk & Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Axstad Lantbruk & Service och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Axstad Lantbruk & Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-10067.

.

De som är på något sätt har med Axstad Lantbruk & Service är Axby, Carl Stefan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Axstad Lantbruk & Service har 660130-XXXX som sitt organisationsnummer.