Nywelius Plattsättning

Östergötlands län

Information

670606-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nywelius Plattsättning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nywelius Plattsättning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Nywelius Plattsättning finns i.

Nywelius Plattsättning har varit registrerat sedan 2005-02-16 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nywelius Plattsättning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nywelius Plattsättning är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Nywelius Plattsättning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nywelius Plattsättning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Nywelius Plattsättning och det är Nywelius, Leif Göran som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,