Stall Ast-Rid

Östergötlands län

Information

671014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stall Ast-Rid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Ast-Rid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Stall Ast-Rid finns i.

Stall Ast-Rid har varit registrerat sedan 1998-11-18 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Ast-Rid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Stall Ast-Rid är och det finns flera verksamheter i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Stall Ast-Rid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Ast-Rid så kan ni göra det på telefon genom 070-6562743 eller genom brev på följande adress:

Utbildning av hästar och ryttare.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Ast-Rid och det är Antonsson, Astrid Iréne som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,