BIT Biologisk inventeringstjänst

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Enskild firma som heter BIT Biologisk inventeringstjänst. Det finns flera företag som liknar BIT Biologisk inventeringstjänst i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

BIT Biologisk inventeringstjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-06-06 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2002-06-18 så har BIT Biologisk inventeringstjänst varit registrerat och sedan 2002-06-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är BIT Biologisk inventeringstjänst och det finns fler företag som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med BIT Biologisk inventeringstjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BIT Biologisk inventeringstjänst så kan ni göra det på .

Miljökonsult. Miljöpåverkankontroll genom provtagning, mätning och inventering. Naturvård, inventering och skötselplanering.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Skarp, Anna Heléne som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BIT Biologisk inventeringstjänst har 680214-XXXX som sitt organisationsnummer.