M. Blaad gräv & schakt

Östergötlands län

Information

680307-XXXX är organisationsnummer för företaget M. Blaad gräv & schakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M. Blaad gräv & schakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som M. Blaad gräv & schakt finns i.

M. Blaad gräv & schakt har varit registrerat sedan 2001-09-18 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för M. Blaad gräv & schakt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

M. Blaad gräv & schakt är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för M. Blaad gräv & schakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med M. Blaad gräv & schakt så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Gräventreprenader och anbudsförfarande samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M. Blaad gräv & schakt och det är Bladh, Stig Johan Micael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,