Mika Marknadsföring & Administration

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Mika Marknadsföring & Administration är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mika Marknadsföring & Administration är ett av dem. Statusen för Mika Marknadsföring & Administration är att Bolaget är aktivt.

Mika Marknadsföring & Administration är ett Enskild firma och skapades 2001-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mika Marknadsföring & Administration ska trivas.

Mika Marknadsföring & Administration är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva konsultverksamhet inom det administrativa området såsom löner, bokföring, redovisning etc.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mika Marknadsföring & Administration är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är Mika Marknadsföring & Administration och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Mika Marknadsföring & Administration så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-17798.

.

De som är på något sätt har med Mika Marknadsföring & Administration är Falk, Marika Carina Birgitta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mika Marknadsföring & Administration har 690301-XXXX som sitt organisationsnummer.