Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanant boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Mjölby så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1959-01-16 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 och företaget är har F-skattsedel Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 har haft det sedan 1994-01-01.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

723000-0809 är organisationsnummret för företaget som finns i Mjölby.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 så går det att nå dem via telefon på 0142-14330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölbyhus nr 6 är Berg, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fornell, Josefina Mariana som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Jane Christina Maria som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Markus Valentin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Thun Jansson, Janet Agneta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Bo Jonas som är född 1971 och har titeln SuppleantKarlsson, Ulf Gösta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Emma Lena Sigrid Marianne som är född 1928 och har titeln Suppleant, Ström, Erik Stefan som är född 1977 och har titeln Suppleant.