Joakim Pettersson Musik Production

Östergötlands län

Information

731110-XXXX är organisationsnummer för företaget Joakim Pettersson Musik Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Joakim Pettersson Musik Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Joakim Pettersson Musik Production finns i.

Joakim Pettersson Musik Production har varit registrerat sedan 1997-11-03 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Joakim Pettersson Musik Production så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Joakim Pettersson Musik Production är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Joakim Pettersson Musik Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Joakim Pettersson Musik Production så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Frilansarbete inom musikbranschen såsom ljudtekniker och -producent.

Det finns olika personer som har en koppling med Joakim Pettersson Musik Production och det är Pettersson, Joakim Ingvar som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,