C Kempe Bygg och Fasad Mjölby

Östergötlands län

Information

C Kempe Bygg och Fasad Mjölby hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där C Kempe Bygg och Fasad Mjölby finns. I Mjölby så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. C Kempe Bygg och Fasad Mjölby tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket C Kempe Bygg och Fasad Mjölby har haft sedan 2007-08-09. C Kempe Bygg och Fasad Mjölby har funnits sedan och 2007-08-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till C Kempe Bygg och Fasad Mjölby så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0141-232272.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

C Kempe Bygg och Fasad Mjölby har idag 741017-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för C Kempe Bygg och Fasad Mjölby

Nybyggnation. Renoveringar av varierande byggnader, in och utvändigt, samt renovering av fasader av olika matrial som exempel trä och puts. Inom bygg förekommande arbeten.

I C Kempe Bygg och Fasad Mjölby så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kempe, Carl Richard Christoffer som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .