photomagica

Östergötlands län

Information

photomagica hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där photomagica finns. I Mjölby så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. photomagica tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket photomagica har haft sedan 2007-08-03. photomagica har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till photomagica så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7617985.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

photomagica har idag 750119-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för photomagica

Fotografering,, porträtt, reportage, dokumentär, skolfotografering, sportfotografering, natur, undervattensfotografering. Webbdesign: produktion och underhåll av webbsidor. Utbildning: fotografering, bildbehandling, webbdesign.

I photomagica så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Susanne Margareta som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .