StallMagasinet foder och tillbehör

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Enskild firma som heter StallMagasinet foder och tillbehör. Det finns flera bolag som liknar StallMagasinet foder och tillbehör i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

StallMagasinet foder och tillbehör är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-11 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2004-01-24 så har StallMagasinet foder och tillbehör varit registrerat och sedan 2004-03-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är StallMagasinet foder och tillbehör och det finns fler bolag som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med StallMagasinet foder och tillbehör så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med StallMagasinet foder och tillbehör så kan ni göra det på 0142-12526.

Lantbruk, försäljning av foder och tillbehör till djur såsom lantbruksdjur, häst och sällskapsdjur. Stallinventarier, redskap, strömedel och foder.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundqvist, Helena Carolina Elisabeth som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

StallMagasinet foder och tillbehör har 760405-XXXX som sitt organisationsnummer.