Stjernerhem Photo

Östergötlands län

Information

840121-XXXX är organisationsnummer för företaget Stjernerhem Photo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stjernerhem Photo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Stjernerhem Photo finns i.

Stjernerhem Photo har varit registrerat sedan 2008-04-07 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stjernerhem Photo så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stjernerhem Photo är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Stjernerhem Photo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stjernerhem Photo så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företagets verksamhet är att bedriva person- och reklamfotografering, design av skyltar och foldrar, samt uthyrning av arbetskraft och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stjernerhem Photo och det är Stjernerhem, Karl Joel Erik som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,