Rosengården i Skänninge

Östergötlands län

Information

Rosengården i Skänninge är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Rosengården i Skänninge finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rosengården i Skänninge är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-23.

Rosengården i Skänninge som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-12-28. Men sedan 2006-03-23 så har Rosengården i Skänninge varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rosengården i Skänninge så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-41112.

Mjölby arbetar för att bolag som Rosengården i Skänninge ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rosengården i Skänninge. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Handel med heminredning. Egen produktion av heminredning. Samverkan med Krukmakarhusets idella förening som idkar näring, samt hyra musik.

Firmatecknare för Rosengården i Skänninge är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rosengården i Skänninge och det är följande personer, Gustafsson, Gunnel Adina Deborah som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Rosengården i Skänninge är 860128-XXXX.