Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage

Östergötlands län

Information

Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage är en verksamhet som finns i Mjölby. I Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Leif Roland Gunnar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Andersson, Sigrid Anne-Marie som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage på telefon 0142-42070.

Montering av balkonger och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage så är det följande:
Firman tecknas av Leif Roland Gunnar Andersson.

Handelsbolaget W-A's Aluminium-Montage har 916691-2809 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.