MINIMAX Familjeboden Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mjölby och MINIMAX Familjeboden Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MINIMAX Familjeboden Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MINIMAX Familjeboden Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MINIMAX Familjeboden Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MINIMAX Familjeboden Handelsbolag ska trivas.

MINIMAX Familjeboden Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av kläder, leksaker, papper, blöjor m m och mekanisk verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MINIMAX Familjeboden Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är MINIMAX Familjeboden Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med MINIMAX Familjeboden Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-72342.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med MINIMAX Familjeboden Handelsbolag är Gustafsson, Linda Kristina som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Johansson, Maria Elisabet som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

MINIMAX Familjeboden Handelsbolag har 916692-6288 som sitt organisationsnummer.