P.J Grönsaker Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mjölby och P.J Grönsaker Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och P.J Grönsaker Handelsbolag är ett av dem. Statusen för P.J Grönsaker Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

P.J Grönsaker Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-03-18. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som P.J Grönsaker Handelsbolag ska trivas.

P.J Grönsaker Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-18. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av grönsaker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P.J Grönsaker Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är P.J Grönsaker Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med P.J Grönsaker Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-21912.

Firman tecknas av Jansson, Bengt Peter..

De som är på något sätt har med P.J Grönsaker Handelsbolag är Jansson, Bengt Peter som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Jansson, Elsa Viola som är född 1931 och har titeln Bolagsman, .

P.J Grönsaker Handelsbolag har 916692-7591 som sitt organisationsnummer.