Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Mjölby. I Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Kalle Mårten Magnus som är född 1964 och har titeln Komplementär, Gustafsson, Monika Susanne som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag på telefon 08-7493878.

Handel med industrivaror.

Idag är Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-02-12 och Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-02-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Slangkompaniet, Svenska Kommanditbolag har 916696-3737 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.