L G Kök & Bygg Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

969626-3533 är organisationsnummer för verksamheten L G Kök & Bygg Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L G Kök & Bygg Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Mjölby som är den kommunen som L G Kök & Bygg Kommanditbolag finns i.

L G Kök & Bygg Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1996-04-25 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för L G Kök & Bygg Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

L G Kök & Bygg Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Mjölby som också är .

Firmatecknare för L G Kök & Bygg Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med L G Kök & Bygg Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-17503 eller genom brev på följande adress:
S:t Persg. 12, 595 51, Mjölby

Byggnadsreparationer och köksmontering.

Det finns olika personer som har en koppling med L G Kök & Bygg Kommanditbolag och det är Gustavsson, Lisbet Ingegerd som är född 1944 och har titeln Komplementär, Gustavsson, Sven Peter Lennart som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare,