Lewis PeCe-Shop Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Lewis PeCe-Shop Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Lewis PeCe-Shop Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lewis PeCe-Shop Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Lewis PeCe-Shop Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1996-12-17. Men sedan 1997-01-01 så har Lewis PeCe-Shop Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringg. 3, 596 32, Skänninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lewis PeCe-Shop Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-41525.

Mjölby arbetar för att verksamheter som Lewis PeCe-Shop Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lewis PeCe-Shop Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Handel med allt inom data, TV, video, radio samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lewis PeCe-Shop Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lewis PeCe-Shop Handelsbolag och det är följande personer, Gustafsson, Carl Johan Lewi som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Christina Gullvi Viola som är född 1968 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lewis PeCe-Shop Handelsbolag är 969633-5505.