Clavo Trading Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969684-6485 är organisationsnummer för bolaget Clavo Trading Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Clavo Trading Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mjölby som är den kommunen som Clavo Trading Handelsbolag finns i.

Clavo Trading Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-03-22 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Clavo Trading Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Clavo Trading Handelsbolag är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Clavo Trading Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Clavo Trading Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5629478 eller genom brev på följande adress:
Abbetorp Norrgård , 590 21, Väderstad

Import av material som kan användas i byggande av hus.

Det finns olika personer som har en koppling med Clavo Trading Handelsbolag och det är Israelsson, Ulf Gudmund som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Larsson, Torbjörn Harry som är född 1955 och har titeln Bolagsman,