Skänninge KÖK Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Mjölby och Skänninge KÖK Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Skänninge KÖK Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Skänninge KÖK Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Skänninge KÖK Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-12-27. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skänninge KÖK Kommanditbolag ska trivas.

Skänninge KÖK Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med elektronikvaror gällande DVD, Video, LCD skärmar och därmed förenlig verksamhet, konsultationer inom reklam och marknadsföring samt handel med fastigheter och värdepapper. Partihandel med kök, köksvaror, vvs och övriga inredningsmaterial. Byggnadsverksamhet såsom installation av kök och övrig byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skänninge KÖK Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27.

Idag är Skänninge KÖK Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Skänninge KÖK Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-42650.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Skänninge KÖK Kommanditbolag är MASIPA AB som är född och har titeln Komplementär, Pettersson, Olof Staffan som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .

Skänninge KÖK Kommanditbolag har 969707-2313 som sitt organisationsnummer.