Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag är ett bolag som finns i Mjölby. I Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Allaga, Monika som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Budainé Tomis, Livia som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag på telefon 0142-70016.

Grill, pizzeria, kiosk, mindre mängd matvaror, tidningar, tobaksvaror, läsk, godis, glass. Biltvätthall: gör-det-själv-hall.

Idag är Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Väderstads dropp-in restaurang & servicebutik Handelsbolag har 969723-1141 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.