Charlotte På hörnet Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Charlotte På hörnet Handelsbolag är ett av många företag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Charlotte På hörnet Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Charlotte På hörnet Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-17.

Charlotte På hörnet Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-04-24. Men sedan 2007-05-17 så har Charlotte På hörnet Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bispmotalag. 4, 591 35, Motala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Charlotte På hörnet Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2881774.

Mjölby arbetar för att företag som Charlotte På hörnet Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Charlotte På hörnet Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Restaurang,mat,cafe,pub,catering,konferans.

Firmatecknare för Charlotte På hörnet Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Charlotte På hörnet Handelsbolag och det är följande personer, Larsson, Sven Ingemar Joachim som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Karin Charlotte som är född 1972 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Charlotte På hörnet Handelsbolag är 969726-6337.