Källboms Kyl & Frysservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Källboms Kyl & Frysservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Källboms Kyl & Frysservice är ett av dem. Statusen för Källboms Kyl & Frysservice är att Bolaget är aktivt.

Källboms Kyl & Frysservice är ett Enskild firma och skapades 1968-07-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Källboms Kyl & Frysservice ska trivas.

Källboms Kyl & Frysservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Källboms Kyl & Frysservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Källboms Kyl & Frysservice och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Källboms Kyl & Frysservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6966059.

.

De som är på något sätt har med Källboms Kyl & Frysservice är Källbom, Bengt Tonny som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Källboms Kyl & Frysservice har 400828-XXXX som sitt organisationsnummer.