Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson

Östergötlands län

Information

Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson finns. I Mjölby så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-23060.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson har idag 430428-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson

Detalj- och partihandel med vävmaterial, garn, väv, vävstolar etc

I Garn och Väv i Svängen Birgitta Karlsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Ingrid Birgitta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .