Harry Sundqvist Skogsentreprenad

Östergötlands län

Information

Harry Sundqvist Skogsentreprenad hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Harry Sundqvist Skogsentreprenad finns. I Mjölby så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Harry Sundqvist Skogsentreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Harry Sundqvist Skogsentreprenad har haft sedan 1995-01-01. Harry Sundqvist Skogsentreprenad har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Harry Sundqvist Skogsentreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-15909.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Harry Sundqvist Skogsentreprenad har idag 450618-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Harry Sundqvist Skogsentreprenad

Kvistning och kapning av timmer och massaved på entreprenad.

I Harry Sundqvist Skogsentreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundqvist, Harry Gunnar Björn som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .