Aurora Glas Design

Östergötlands län

Information

500904-XXXX är organisationsnummer för företaget Aurora Glas Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aurora Glas Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Aurora Glas Design finns i.

Aurora Glas Design har varit registrerat sedan 1990-03-16 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aurora Glas Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-29.

Aurora Glas Design är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Aurora Glas Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aurora Glas Design så kan ni göra det på telefon genom 0142-42461 eller genom brev på följande adress:

Hantverksmässig tillverkning och försäljning av blyinfattat glas ex. lampor, tavlor, prydnadssaker och fönster. Smycken av glas.

Det finns olika personer som har en koppling med Aurora Glas Design och det är Striem, Lilian Maritta som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,