Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial

Östergötlands län

Information

Filial finns det flera av i Mjölby och Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial är ett av dem. Statusen för Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial är att Bolaget är aktivt.

Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial är ett Filial och skapades 1997-10-09. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial ska trivas.

I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Filialen skall bedriva marknadsföring och försäljning av koncernens produkter, d.v.s elektriska komponenter, mer precist så kallade passiva komponenter i bred skala, inriktat på den nordiska marknaden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-22.

Idag är Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55646511.

Firman tecknas ensam av -Kåhlin, Lars Fredrik Mikael.

De som är på något sätt har med Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial är Kåhlin, Lars Fredrik Mikael som är född 1973 och har titeln VD, Kjellman, Mattias Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Taiyo Yuden Europe GmbH, Germany, Branch Office Sweden Filial har 516402-5966 som sitt organisationsnummer.