Viby Montageservice

Östergötlands län

Information

520104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Viby Montageservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Viby Montageservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Viby Montageservice finns i.

Viby Montageservice har varit registrerat sedan 1992-09-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Viby Montageservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Viby Montageservice är och det finns flera verksamheter i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Viby Montageservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Viby Montageservice så kan ni göra det på telefon genom 0142-21381 eller genom brev på följande adress:

El- maskinservice och montage samt byggservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Viby Montageservice och det är Eskilsson, Bengt Jörgen som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,