Ingenjörsfirma Sven Ekholm

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Ingenjörsfirma Sven Ekholm är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ingenjörsfirma Sven Ekholm är ett av dem. Statusen för Ingenjörsfirma Sven Ekholm är att Bolaget är aktivt.

Ingenjörsfirma Sven Ekholm är ett Enskild firma och skapades 1977-04-29. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Ingenjörsfirma Sven Ekholm ska trivas.

Ingenjörsfirma Sven Ekholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom elektronik data.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingenjörsfirma Sven Ekholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Ingenjörsfirma Sven Ekholm och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Ingenjörsfirma Sven Ekholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-32107.

.

De som är på något sätt har med Ingenjörsfirma Sven Ekholm är Ekholm, Mauritz Sven Theodor som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ingenjörsfirma Sven Ekholm har 520721-XXXX som sitt organisationsnummer.