Mäklarbyrån i Mjölby

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Mäklarbyrån i Mjölby är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mäklarbyrån i Mjölby är ett av dem. Statusen för Mäklarbyrån i Mjölby är att Bolaget är aktivt.

Mäklarbyrån i Mjölby är ett Enskild firma och skapades 2007-09-26. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mäklarbyrån i Mjölby ska trivas.

Mäklarbyrån i Mjölby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsmäklare - Förmedling av bostäder och lokaler. Värdering av fastigheter och bostadsrätter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklarbyrån i Mjölby är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Mäklarbyrån i Mjölby och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Mäklarbyrån i Mjölby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-12324.

.

De som är på något sätt har med Mäklarbyrån i Mjölby är Schmidt, Barbro Margareta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mäklarbyrån i Mjölby har 540111-XXXX som sitt organisationsnummer.