Gagnarps Maskinstation

Östergötlands län

Information

550612-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gagnarps Maskinstation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gagnarps Maskinstation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Gagnarps Maskinstation finns i.

Gagnarps Maskinstation har varit registrerat sedan 1988-02-12 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gagnarps Maskinstation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gagnarps Maskinstation är och det finns flera verksamheter i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Gagnarps Maskinstation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gagnarps Maskinstation så kan ni göra det på telefon genom 070-8218320 eller genom brev på följande adress:

Maskinstation för lantbruk. Körslor och service.

Det finns olika personer som har en koppling med Gagnarps Maskinstation och det är Pettersson, Claes Einar Bernhard som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,