Gusab Stainless Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Gusab Stainless Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mjölby här finns det många olika Aktiebolag. Gusab Stainless Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Mjölby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Gusab Stainless Aktiebolag är momsregistrerat sedan1977-01-01 och har organisationsnummer 556012-1138.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0142-82200 alternativt besöka eller skicka post till Gusab Stainless Aktiebolag på följande adress Bruksv. 2, 595 95, Mjölby.

Gusab Stainless Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gusab Stainless Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Gossas, Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Liljeström, Maria Helena som är född 1970 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet avseende tillverkning och försäljning av rostfri tråd samt idka därmed förenlig rörelse.