Varuhuset Bonus Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556033-8922 är organisationsnummer för bolaget Varuhuset Bonus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Varuhuset Bonus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som Varuhuset Bonus Aktiebolag finns i.

Varuhuset Bonus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1935-02-22 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Varuhuset Bonus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Varuhuset Bonus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Varuhuset Bonus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Varuhuset Bonus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-311530 eller genom brev på följande adress:
Sveag. 3, 582 21, Linköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med textilvaror, husgeråd och fritidsarticklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Varuhuset Bonus Aktiebolag och det är Svensson, Oskar Tomas som är född 1970 och har titeln VD, Svensson, Oskar Tomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Gustaf Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gustav Tomas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Åström, John Erik som är född 1957 och har titeln RevisorJohansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,