Egirs Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Egirs Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Egirs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Egirs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Egirs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1938-06-03. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Egirs Aktiebolag ska trivas.

Egirs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bygga, förvalta, köpa och sälja fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Egirs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Egirs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Egirs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-299880.

Firman tecknas var för sig av -Egir, Bo Edvin -Egir, Karl Edvin.

De som är på något sätt har med Egirs Aktiebolag är Egir, Bo Edvin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Egir, Karl Edvin som är född 1927 och har titeln Suppleant, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, Willén, Susanne Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Egirs Aktiebolag har 556037-2913 som sitt organisationsnummer.