BGF Invest AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror, äga och förvalta inventarier, aktier och andelar inom detaljhandel med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BGF Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är BGF Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1963-02-04 så skapades BGF Invest AB och företaget är har F-skattsedel BGF Invest AB har haft det sedan 1994-01-01.

BGF Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556086-3291 är organisationsnummret för företaget som finns i Mjölby.

Just nu är BGF Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med BGF Invest AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BGF Invest AB är Fullmestad, Bengt Göran Enok som är född 1955 och har titeln VD, Fullmestad, Bengt Göran Enok som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fullmestad, Kerstin Inga-Lena som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .