Svensk Honungsförädling AB

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Aktiebolag som heter Svensk Honungsförädling AB. Det finns flera företag som liknar Svensk Honungsförädling AB i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svensk Honungsförädling AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1963-12-27 så har Svensk Honungsförädling AB varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svensk Honungsförädling AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Svensk Honungsförädling AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Trumpetarev. 5, 590 19, Mantorp. Vi ni istället prata med Svensk Honungsförädling AB så kan ni göra det på 0142-82850.

Bolaget skall inköpa, förädla, produktutveckla och försälja honung, samt övrigt honungsbaserade produkter, jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall verka för att stimulera biodlingsverksamheten i Sverige, samt verka som serviceorgan åt Sveriges Biodlares Riksförbund och dess medlemmar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ankarlid, Karl Christer Vilhelm som är född 1952 och har titeln Extern VD, Rappe, Gösta Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Köping, Jori Veikko Matias som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinman, Christoffer John som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Thomas som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ulvtorp, Kurt Ove Jonny som är född 1946 och har titeln SuppleantCarelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, Jonsson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ankarlid, Karl Christer Vilhelm .

Svensk Honungsförädling AB har 556090-6371 som sitt organisationsnummer.