Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556102-4109 är organisationsnummer för verksamheten Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag finns i.

Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-12-08 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-10224 eller genom brev på följande adress:
Kungsv. 54, 595 30, Mjölby

Bolaget skall bedriva tobakshandel och vara spelombud, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallbergs Tobak i Mjölby Aktiebolag och det är Gustafsson, Roland Erik Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Malin Linnea som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öberg, Kjell Gunnar Sixten som är född 1955 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,